För den som vill göra något mindre i köket utan att göra en stor helrenovering kan det vara smart att bara byta köksluckor. Det ger ett stort lyft för köket och kan vara ett bra alternativ om köksstommar och övrig grund är i bra skick i köket och om planlösningen känns bra. Känner du dig osäker på vad som behövs göras och om det är dags för att dra om el eller vattenledningar med stambyte, kan du alltid kontakta oss på Malmö Köksmontering AB för gratis konsultation och rådgivning.

Tips vid montering av nya köksluckor

Att montera nya köksluckor och eventuellt en del annan köksinredning kan göra stora skillnader i rummet. Köket kan få en helt ny stil och du får ett nytt och fräscht rum. När du ska välja köksluckor kan det vara smart att tänka på att skaffa luckor som går hela vägen upp i taket. Det är praktiskt för att slippa damm och det går att bygga ut utrymmet ovanför skåpen för att ta tillvara på ytor för mer förvaring. Det går även i vissa fall att sätta en kökslucka på kryddhyllan, vilket kan ge ett mer stilrent intryck samtidigt som det är lättare att hålla rent. 

Få gratis rådgivning och konsultation för din köksrenovering

Du är välkommen att kontakta oss på Malmö Köksmontering AB för gratis rådgivning och konsultation för ditt köksprojekt. Våra professionella hantverkare har lång erfarenhet inom köksrenovering och kan ge tips och råd för vilka steg du bör utföra i ditt kök. Vi kan hjälpa dig både med planering och utförande, från idé till färdigt kök, utifrån din tidsplan och budget.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakta oss
close slider